DP je zajedno s političkim partnerima danas predao kandidacijske liste za Hrvatski sabor

0

Foto: DP

DOMOVINSKI POKRET PREDAO KANDIDACIJSKE LISTE: ”Ovo su ljudi koji će izgurati promjene u Hrvatskoj”

DP je zajedno s političkim partnerima danas predao kandidacijske liste za Hrvatski sabor. Nositelje lista predstavio je predsjednik Domovinskog pokreta i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

”Ono što vas vjerojatno najviše zanima imena su nositelja, ali i drugih kandidata. U ovo preduskrsno vrijeme, na današnji dan kad su svezana crkvena zvona, došli smo, za razliku od nekih drugih vremena, bez tamburaša i fanfara. Imali smo u subotu jedan velebni skup gdje smo pokazali što možemo i kako možemo. Danas smo došli ponizni, u ovo preduskrsno vrijeme, predati kandidacijske liste sa čvrstom vjerom da ćemo po završetku blagdana Uskrsa ući u kampanju i ostvariti, uz potporu hrvatskog naroda i hrvatskih građana, rezultat koji će omogućiti uskrsnuće Hrvatske” rekao je Ivan Penava.

Broj jedan u prvoj izbornoj jedinici je Mislav Kolakušić iz stranke Pravo i pravda. Broj jedan u drugoj izbornoj jedinici vukovarski je heroj Tomislav Josić iz DP-a. Prvo mjesto u trećoj izbornoj jedinici ima naš Davor Dretar, saborski zastupnik. Na prvome mjestu u četvrtoj izbornoj jedinici zamjenik je predsjednika DP-a i saborski zastupnik Mario Radić.

Na broju jedan u petoj izbornoj jedinici moja je malenkost. Igor Peternel nosi šestu izbornu jedinicu, u svome gradu. U sedmoj izbornoj jedinici nositelj je Josip Jurčević. U osmoj izbornoj jedinici nositelj je naš koalicijski partner iz stranke Pravo i pravda Ivan Vilibor Sinčić. Na prvome mjestu u devetoj izbornoj jedinici naš je Damir Biloglav. Desetu izbornu jedinicu nosi naš vukovarski heroj Stipo Mlinarić Ćipe.