Filip Majko srebrni u Sisku

0

Prošlog vikenda, Sisak je bio domaćin regionalnog prvenstva Hrvatske u plivanju za kadete, mlađe kadete i početnike. Ovo dvodnevno natjecanje okupilo je 364 plivača iz 13 klubova regije, a među njima su se istaknuli i naši Orionci.

PK Orion je na natjecanju imao 11 plivačica i plivača koji su se istaknuli svojim izvanrednim nastupima. Posebno ističemo Unu Videković i Filipa Majka, koji su isplivali nove norme za sudjelovanje na prvenstvu Hrvatske. Na državnom prvenstvu oboje će nastupiti i u plivačkom višeboju, što je izuzetan uspjeh za njih i za klub.

Filip Majko osvojio je drugo mjesto na 50 metara leptir, demonstrirajući svoj izvanredan talent i predanost ovom zahtjevnom stilu plivanja. Njegov uspjeh donosi ponos Orionu i motivira ostale članove da nastave sa svojim trudom i radom.

Za PK Orion još su plivali Jona Renić Oršolić, Ante Kraljević, Rafael Kasić, Emanuel Petrović, Gabrijel Mišić, Ante Dževlan, Eva Jurčević, Klara Radman i Petra Pavlović.

Natjecanje je proteklo u dinamičnoj atmosferi s velikim natjecateljskim duhom. Gledatelji su uzbuđeno pratili svaki zaveslaj, dok su plivači pružali svoj maksimum u svakom trenutku.

Ovaj događaj nije samo pružio priliku za sportska postignuća, već je također bio i prilika za međusobno povezivanje i druženje plivača iz različitih klubova. Razmjena iskustava i prijateljsko rivalstvo dodatno su obogatili atmosferu natjecanja.

Plivači Plivačkog kluba Orion pokazali su svoju izvanrednu spremnost i talent na regionalnom prvenstvu Hrvatske u Sisku. Njihovi uspjesi su potvrda predanosti treningu i kvaliteti rada u klubu.

Čestitamo svim plivačima na njihovim postignućima i želimo im puno uspjeha na budućim natjecanjima.