Srijeda, 6 srpnja, 2022
27 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaHrvatskaGrom udario u obiteljsku kuću: Bio je toliko jak da je došao...

Grom udario u obiteljsku kuću: Bio je toliko jak da je došao i do susjednih kuća

Foto: pixabay ilustracija

U noći s petka na subotu je grom udario u obiteljsku kuću u Mičevcu u Velikoj Gorici. Žena je u sobi spavala, ali srećom nije ozlijeđena. Proboj je bio toliko jak da je došao i do susjednih kuća u kojima je također uništio električne instalacije i uređaje.

Glasan zvuk je probudio stanovnike Velike Gorice zbog udarca groma u obiteljsku kuću u Mičevcu u 5:42 došlo do proboja u dimnjak obiteljske kuće, koji je prošao kroz deku.

“Došlo je do proboja, pražnjenja elektriciteta u dimnjak kuće koji se probio u deku u građevini. Materijalna šteta je dosta velika. Na lokaciju su došli vatrogasci, djelatnici HEP-a, policija te članovi Civilne zaštite. Srećom, nitko nije ozlijeđen, gospođa je spavala u sobi na drugoj strani, a u drugom kutu je došlo do probijanja”, rekao je zapovjednik Ivan Bedeković za Kronike Velike Gorice.

U subotu ujutro se saniralo krovište zbog kiše kako šteta ne bi bila još veća. Uništeni su im električni uređaji, sve što je bilo uključeno u struju u trenutku proboja. U objektu i susjednim objektima došlo je do proboja kroz telefonske žice, ruter, strujne instalacije i drugo.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije