Na 30 adresa u Vinkovcima danas stigli lijepi božićni darovi Grada Vinkovaca

0
Grad Vinkovci i ove je godine povodom blagdana Božića osigurao 30 poklon paketa s hranom za obitelji kojima je to najpotrebnije.
Na 30 adresa u Vinkovcima danas stižu lijepi božićni darovi Grada Vinkovaca. Riječ je o obiteljima kojima je to najpotrebnije, primateljima zajamčene minimalne naknade i to obiteljima s jednim ili više djece te samohranim roditeljima, za koje je Grad Vinkovci i ove godine u povodu blagdana Božića osigurao poklon pakete s hranom.
“Kako smo i do sada radili za blagdane, tako smo i sada uoči Božića pripremili jedan skroman paket koji će obiteljima u potrebi smanjiti blagdanske troškove i pridonijeti malo blagdanskom raspoloženju. Kako smo ove godine na nekim stvarima prisilno uštedjeli jer nije bilo manifestacija u onom uobičajenom obliku, kao što je to sada slučaj i s Adventom, gledali smo da taj novac što više preusmjerimo u socijalne programe. Jedan od tih programa je i ovaj, a u sljedećih nekoliko dana planiramo još neke akcije. Svima želim sretan i blagoslovljen Božić i nadam se da smo im s ovim barem malo olakšali “, istaknuo je gradonačelnik Ivan Bosančić.
Ukupna vrijednost paketa koji će danas biti podijeljeni obiteljima u potrebi je 15 tisuća kuna, a iz Gradske uprave poručuju:
Pomozimo svi zajedno onima kojima je pomoć u ovim teškim vremenima najpotrebnija, okrenimo se oko sebe i pogledajmo kako možemo još nekome uljepšati ovaj blagdan.