U Iloku otuđeni prikolica i čamac, Vinkovci više motornih vozila oštećeno struganjem

0

U subotu 19. prosinca oko 10,35 sati 56. godišnjak iz Talijanske Republike je u Policijskoj postaji u Iloku prijavio nestanak priključnog vozila s talijanskom registarskom oznakom na kojem je prevozio motorni vanbrodski čamac, koji je dug oko pet metara.

Vrijednost nestalog plovila s priključnim vozilom je prema prijavi 56. godišnjeg stranca u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna, a policija provodi kriminalističko istraživanje te će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu protiv  kaznenog djela Teška krađa.
U petak, 18. prosinca 2020. godine u razmaku od 10 do 15 sati, u  Vinkovcima, Trg Josipa Runjanina, pred parkirališnim prostorom te adrese oštećeno je deset motornih vozila.

Policija je očevidom utvrdila da je oštećeno deset motornih vozila (devet osobnih i jedno teretno motorno vozilo) čime su oštećenja počinjena predmetom pogodnim za mehanička oštećenja u vidu ogrebotine laka i boja vozila.

Prema provedenim izvidima nad prijavljenim oštećenim vozilima utvrđena je materijalna sveukupna šteta u iznosu od  nekoliko desetaka tisuća kuna.

Nakon provedenog očevida policija je podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari.

Provodi se kriminalističko istraživanje izvijestli su iz PU vukovarsko srijemske.