PK Orion: Una Videković i Filip Majko u Zadru na Kadetskom prvenstvu nezaustavljivi

0
FOTO: PK Orion

U sunčanom Zadru ovog se vikenda okupilo 289 plivača iz 40 klubova diljem Hrvatske, a poglede su mamile neonske boje plivača i plivačica iz PK Orion. Pod vodstvom neumorne trenerice Maše Pešec, ovi mladi vodeni virtuozi nisu došli samo sudjelovati – oni su došli i isplivati svoje najbolje rezultate.

Una Videković i Filip Majko su bili nezaustavljivi, plivajući maksimalnih 6 disciplina i osvajajući srca publike. Klara Radman je sjajila s četiri limita te je njih troje steklo i pravo nastupa u plivačkim višebojima, dok je Jona Renić Orsolić oduševio s tri fantastična nastupa.

Foto: PK Orion

Pod vodstvom trenerice Maše, ovi mladi talenti nisu samo plivali; oni su s užitkom predstavljali boje svoga kluba i grada, osvojivši impresivnih 4956 bodova u ekipnoj konkurenciji. Njihova hrabrost i upornost je inspirirajuća, jedan od najmanjih klubova u Hrvatskoj, a najmanji u Vinkovcima, imao je čak 19 limita zauzeo je mjesto na sredini tablice uspješnosti. 

PK Orion ostavlja neizbrisiv trag, pokazujući da su maleni klubovi sposobni za velike podvige. 

PK Orion nije samo klub – mi smo kraljevi bazena u Vinkovcima! Naša mala, ali moćna ekipa nadmašuje čak i najveće klubove u gradu s našim izvanrednim rezultatima i strašću za plivanjem. Dokazujemo da veličina nije važna kada je u pitanju talent, predani trening i želja za uspjehom. S ponosom možemo reći da smo ne samo najbolji, već i vodeći primjer kako se snovi ostvaruju snagom volje i nepokolebljivim radom istaknula je trenerica Maša Pešec.