PORTAL ORION INFO ZA KRATKO VRIJEME RUŠI REKORDE GLEDANOSTI

0

ORION INFO

Orion info je neovisni medijski internetski portal, projekt je grupe relativno mladih i ambicioznih ljudi, ekipa broji troje entuzijasta gdje se rad svodi na dobrovoljnom radu. Želja nam je što točnije i što brže prenijeti vijesti, događaje, manifestacije vezane uz Vinkovce, Hrvatsku i svijet do naših čitatelja, gledatelja, pratitelja.

Facebook stranica je dosta dobro praćena te je svakim danom sve veća što se tiče fanova,no moram naglasiti da smo sa vama tek kratko vrijeme.

U tih godinu i pol druženja dobro smo prihvaćeni tako da smo skoro na 7000 fanova na našoj facebook stranici, od nedavno smo pokrenuli i web portal koji je također dobro popraćen za skoro mjesec dana rada brojimo oko 60.000 ulaza na naše vijesti.

Orioninfovk.com je portal koji je zamišljen za sve uzraste, gdje se mogu pronaći uz vijesti razne korisne informacije, naše video reportaže sa raznih kulturnih manifestacija ili turističkih destinacija koje možda poslije pregleda naših videa jednostavno poželite posjetiti.

   

Statistika web portala orioninfovk.com

Naša regija je zanimljiva sa zanimljivim ljudima, tako da planiramo u budućnosti kroz naše reportaže obilaziti i snimati ljude koji se sa nečim bave, poljoprivrednike, stočare, glazbenike, vinare, izrada raznih ručnih radova i na taj način ih približiti javnosti i prikazati sa čim se bave, da jednostavnije dođu do svojih kupaca.

Zato nemojte da vam bude teško  da našu facebook stranicu Orion info označite sa sviđa mi se jer nam to puno znači to nam je dodatni vjetar u leđa za daljnji rad.

Sve naše reportaže možete pronaći na našem YouTube kanalu  ORION INFO koji također broji preko 4350 pretplatnika i skoro milijun i pol pregleda za kratko vrijeme postojanja.

Također se nemojte bojati da se pretplatite na naše YouTube kanale to je besplatno, mnogi se boje i misle da će nešto plaćati. Nećete ništa plaćati samo je tako prevedeno a isti je sistem kao i facebook kad se pretplatite stisnite i zvono koje služi  čim objavimo video da vas također besplatno obavijesti o novom videu na našem kanalu.

Puno nam znače vaše pretplate na YouTube kanalu jer kako kanal bude rastao sa pretplatnicima nama se tada otvaraju razne mogućnosti napredovanja na platformi YouTube.

https://www.youtube.com/channel/UCLuAQgIVcwghEcqb--UsHCg
https://www.youtube.com/channel/UCLuAQgIVcwghEcqb–UsHCg

Također vrijedi i za drugi YouTube kanal koji je zamišljen da bude više vezan za naš kraj prvenstveno Slavoniju i Baranju dok je onaj prvi za čitavu regiju.

https://www.youtube.com/channel/UCR7vmGLLMz8-vZ2TEtue2_g
https://www.youtube.com/channel/UCR7vmGLLMz8-vZ2TEtue2_g

Možete nas pronaći i na službenom našem instagramu

https://www.instagram.com/orion__info/?hl=e

TO NIJE SVE OD NAŠE MEDIJSKE KUĆE

U NASTAVKU PROČITAJTE ŠTO SMO JOŠ POKRENULI NA DOBROBIT NAŠIH FANOVA.

Od početka nove godine smo pokrenuli facebook stranicu  OSMRTNICE VUKOVARSKO SRIJEMSKE ŽUPANIJE a od nedavno smo pokrenuli i web internetski portal Osmrtnica.rip koja je kao takva prva na našem području. Pratili smo trendove lakoće i brzine informiranja putem interneta u svim oblicima i temama kao i potrebe za istima, osmislili smo i pokrenuli  web internetski portal na kojem bi objavljivali osmrtnice isključivo iz Vukovarsko srijemske županije i to u potpunosti besplatno. Za početak dosta dobro pokrivamo grad Vinkovce i okolna sela a želja nam je proširiti se i na ostale Gradove i sela u županiji.

https://www.facebook.com/Osmrtnice.VukovarskoSrijemskaZupanija/?view_public_for=111238813666526

Također je dobro popraćena facebook stranica i web portal zbog novonastale situacije oko COVIDA-19 nisu se ni izrađivale smrtovnice, ali sad kako se stanje polako vrača u normalu  smrtovnice nam se dostavljaju u prvobitnom izgledu kao prije korone sa datumom ispraćaja i vremenom.

Na našem webu možete pogledati statistiku umrlih na našem području po godinama i mjesecima, iznenadit ćete se za grad Vinkovce i okolicu u ovoj godini iako nije 100% točna jer nam fali što zbog korone i ne izrađivanja osmrtnica ili nismo stigli uslikati osmrtnicu.

Zato nam je bitno da nam se pošalju osmrtnice.

Možete nam poslati osmrtnicu skeniranu ili uslikanu koju ćemo potpuno besplatno objaviti na našem portalu jer na taj način se brže širi i veća je mogućnost da  vidi veći broj ljudi.

Pošto smo neovisni internetski medijski portal i financiramo se isključivo iz naših financija, dobro došli su svi sponzori koji žele imati svoj baner-reklamu na našim web portalima.

Mi smo tu vama na usluzi da vas izvještavamo sa objavama, videima, vijestima a uz svakodnevni humor  malo i razveselimo.

Nastavite nas pratiti i dalje,jer vaša podrška nam puno znači, što nas više ima mi postajemo jači!

ORION INFO ISPRED SVIH