Petak, 1 srpnja, 2022
35 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaTri i pol sestre je topla obiteljska priča o uspomenama, ali i...

Tri i pol sestre je topla obiteljska priča o uspomenama, ali i razarajućim tajnama koje jedva čekaju isplivati na površinu. 

PETAK 25. OŽUJKA u 20:00 SATI– PREMIJERA komedije nastale prema tekstu Petre Cicvarić:
TRI I POL SESTRE
-zajednička predstava GK Joza Ivakić Vinkovci i GK “Zorin dom” Karlovac

Redatelj: Peđa Gvozdić
Kostimografkinja: Morana Petrović
Scenski pokret: Maja Huber
Scenograf: Pređa Gvozdić

Uloge:
Dalija – Petra Cicvarić
Melita – Martina Stjepanović
Mirta – Matea Marušić
Morana – Lovorka Trdin

Tri i pol sestre je topla obiteljska priča o uspomenama, ali i razarajućim tajnama koje jedva čekaju isplivati na površinu. 

Dalija, Melita, Morana i Mirta su četiri potpuno različite sestre koje su se nedavno zauvijek oprostile od svoje majke. Prije nego što je umrla, mama im je ostavila nekoliko kovčega punih raznih uspomena koje djevojke trebaju raspodijeliti među sobom. No u jednom se kovčegu sakrila i obiteljska tajna koja se skrivala gotovo trideset godina. Hoće li ova tajna razoriti sestre ili će ih još više zbližiti?

Dalija – najstarija od svih sestara, Dalija je zapravo njihova polusestra iako su je svi u obitelji voljeli i prihvatili kao da je njihova, nikad ne praveći razliku. Ona je spisateljica, pomalo povučena i samozatajna koja uvijek smiruje tenzije između sestara.
Melita – majka troje djece. Bila je mamina miljenica. Savjesna je i ozbiljna, ali duboko u njoj krije se mlada djevojka koja želi uživati u životu, koja želi zaboraviti na svoje odgovornosti i svakodnevnicu pa kada se nađe u društvu svojih sestara, bez muža i djece, ponaša se pomalo kao “puštena s lanca”.
Mirta – srednja sestra, profesionalni make-up artist. Voli biti dotjerana, lijepa, viđena. Svjesna je svog izgleda te se ne boji koristiti ga kako bi dobila što želi. Kroz život ide opušteno, tražeći smijeh i zabavu.
Morana – najmlađa sestra. Bahata, svojeglava te razmažena, Morana je talentirana slikarica koja jedva zarađuje za život jer ne želi stvarati po narudžbi stvari koje nemaju veze s njezinim umjetničkim izričajem.

SUBOTA 26.3. u 20:00 sati – reprizna izvedba komedije
CIJENA ULAZNICE ZA OBA TERMINA:
pretprodaja 50 kn / na dan 60 kn / za grupe 40 kn

RADNO VRIJEME BLAGAJNE:
od ponedjeljaka do petka, od 8:00 do 12:00 sat; četvrtkom od 16:00 do 18:00; petkom od 16:00 do 20:00 sati te sat vremena prije izvedbi.
Ulazak u kazalište moguć BEZ EU digitalne COVID potvrde. Zaštitne maske za lice i dalje su OBAVEZNE.
KONTAKT[email protected]
TELEFONI: 091 2692104 ili 032338752 aktivni su za radnog vremena blagajne.

 

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije