U prometnoj nesreći oštećeno 8 automobila i obiteljska kuća

0

Foto: PU brodsko-posavska

Alkotestom je u organizmu 39-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 1,77 promila, te je vozač zadržan u policiji na otriježnjenju. Policijski službenici protiv 39-godišnjaka podnose prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

U nedjelju (20. ožujka), u 2.20 sati, u Malinu se dogodila prometna nesreća, koju je prouzrokovao alkoholizirani vozač, a u kojoj je oštećeno 8 automobila i obiteljska kuća. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 39-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem automobila, te u zanošenju sletio na travnatu površinu, odvodni kanal i ponovno travnatu površinu, gdje je došlo do udara automobila u ukrasno raslinje.

U daljnjem kretanju automobil je udario u parkirani teretni automobil, koji potom od jačine udara udario u zid i metalnu kapiju obiteljske kuće. U nastavku kretanja 39-godišnjak je sa automobilom odbačen na drugi parkirani teretni automobil, izvrnuvši isti na bočnu stranu, da bi potom nakon okretanja u zraku pao na krov tri parkirana osobna automobila. Na još tri parkirana osobna automobila pali su otpali dijelovi vozila, šljunak i zemlja, te su pritom oštećena ulazna vrata i prozor obiteljske kuće (vlasništvo 54-godišnjaka).


Alkotestom je u organizmu 39-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 1,77 promila, te je vozač zadržan u policiji na otriježnjenju. Policijski službenici protiv 39-godišnjaka podnose prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izvijestili su iz PU brodsko-posavske.