U prometnoj nesreći teško ozlijeđene tri osobe

0

Foto: Ilustracija

Poštujte prometne propise i čuvajte svoj život te živote drugih u prometu!

Jučer, 26. travnja oko 18,40 sati na cesti D-55, između skretanja za Privlaku i Gradišta, dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe teško ozlijeđene.

Upravljajući osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka iz smjera Županje u smjeru Vinkovaca, 31-godišnjak iz Vinkovaca je započeo radnju pretjecanja, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, vodeći pritom računa o položaju vozila te smjeru i brzini kretanja, te je prešao na prometnu traku za vozila koja dolaze iz suprotnog smjera i udario u osobni automobil županjskih registracijskih oznaka kojim je iz smjera Vinkovaca u smjeru Županje upravljala 46-godišnjakinja iz Posavskih Podgajaca.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđene 46-godišnja vozačica i maloljetna putnica u njenom automobilu, dok je 31-godišnji vozač zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Sve sudionike u prometu pozivamo na oprez i poštivanje prometnih propisa, kako svojim neodgovornim ponašanjem ne bi doveli u opasnost vlastiti, ali i život ostalih sudionika u prometu.